Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Εξάμηνο μηνυμάτων (23)


Εικοστή τρίτη ανάρτηση του χρονικού με τίτλο «Εξάμηνο μηνυμάτων».

Αλέξης (Ξενικός) και Ευγένης (Φαρσαλινός) ανταλλάσσσουν ηλεκτρονικά μηνύματα και «γνωρίζονται» μέσα από το πληκτρολόγιο. Εδώ κι εκεί υπάρχουν αποσπάσματα ημερολογίου που φωτίζουν πιο μύχιες σκέψεις, που δεν εκδηλώνονται στα μηνύματα…

Οι αναρτήσεις ΔΕΝ είναι αυτοτελή «επεισόδια». Αποτελούν συνολικά ολοκληρωμένο έργο σε ιδιόμορφη μυθιστορηματική μορφή. Αν, αγαπητέ αναγνώστη, ήρθες μόλις τώρα σε επαφή με το έργο, προτείνω να ξεκινήσεις από την αρχή, όπως όταν πάρεις στα χέρια σου ένα νέο βιβλίο…

Έχουν προγραμματιστεί αναρτήσεις με συχνότητα «μέρα παρά μέρα», αλλά λόγω απουσίας του Ξενικού στην επαρχία, η επομενη ανάρτηση προβλέπεται να γίνει την Πέμπτη 27.12.

 

Εξάμηνο μηνυμάτων (23)
 
 
Αλέξης προς Ευγένη
Ευγένη μου ταξιδευτή,
Κρατάω σημειώσεις και βλέπω ότι για την ανταλλαγή μηνυμάτων χτες-προχτές, αρκετές διευκρινίσεις πρέπει να δώσω.
Ξεκινάω:
 
Στη προσφώνησή μου, για λόγους ποικιλίας, βάζω πολλές φορές ένα χαρακτηριστικό της στιγμής. Να, σήμερα το πρωί ταξιδεύεις. Σε προσφωνώ «ταξιδευτή».
 
Απαντήσεις – ανταπαντήσεις σε μηνύματα: κάπου έχω πει ότι εύκολα συμφωνώ με τις απόψεις  και ιδέες που εκφράζεις. Το ότι δεν δίνω συνέχεια αυτό ακριβώς σημαίνει – ή θα επανέρθω αργότερα μετά από πιο ώριμη σκέψη. Είμαι και λίγο αφηρημένος. Ξεχνάω. Αν έχεις οποιεσδήποτε απορίες για ο,τιδήποτε, ρώτα ελεύθερα. Απλώς να ξέρεις: μπορεί να κρύβω, να αποσιωπώ πράγματα, ακόμα και με παιχνιδιάρικο τρόπο να σε παραπλανήσω ή να σε παιδέψω λίγο, έτσι, για το αλάτι της ζωής. Και προπαντός μη διανοηθείς ποτέ ότι θέλω να σου κάνω κακό ή να σε στενοχωρήσω. Συνειδητά πασχίζω να σου είμαι ευχάριστος.
 
Αν ένα θέμα σ’ ενοχλεί, πες το, κι εγώ συμμορφώνομαι.
 
Και τώρα, πιο «ελαφρά» θέματα:
 
Κι εμένα, πώς ανοίγει η καρδιά μου στο ταξίδι! Τα ελληνικά τοπία στον ήλιο μέ γοητεύουν αφάνταστα. Τα χρώματα! Σπάνια, μπα ποτέ δεν φοράω γυαλιά ήλιου. Τα ξεχνάω στο συρτάρι.
Και στις μυρουδιές της φύσης είμαι πολύ ευαίσθητος. Ταιριάζουμε...
 
Διάσπαση της ποιητικής μου έκφρασης: το πρόβλημα δεν είναι στο σχηματισμό ξεχωριστών συλλογών. Το πρόβλημα είναι ότι πατάω σε τέσσερεις γλώσσες : ελληνικά (κυρίως), γερμανικά και γαλλικά (παλαιότερα), κι αγγλικά (τα underground). Αυτό εννοούσα με «διάσπαση».
 
Ανάρτηση με μετάφραση δίπλα: καλή ιδέα. Κατά καιρούς έχω σκεφτεί να μεταφράσω, αν όχι όλα, τουλάχιστο αρκετά ποιήματα αμοιβαία από τη μιά γλώσσα στην άλλη (ελληνικά/γερμανικά). Δεν έχω καταλήξει σε αποφάσεις.
 
Κρυφά βοηθήματα ηδονής στο λουτρό: όχι, δεν έχω δονητές τώρα (εργένης είχα). Αλλά δεν σου έρχονται στο νου κάτι ανδρικά είδη ευπρεπισμού που κάνουν θαυμάσια την ίδια δουλειά;... Σκέψου, φαντάσου... φαντασιώσου...
 
Ελεύθερος χρόνος: 2-3 ώρες ημερησίως. Η τοποθέτηση είναι θεωρητική αλλά, για την Αθήνα τουλάχιστο, και για τη μέγιστη πλειοψηφία των ανθρώπων, πολύ κοντά στην πραγματικότητα.
Από το 24ωρο αφαιρείς : 8 ώρες ύπνου, 8 ώρες εργασία, 2 ώρες μετακινήσεις, χρόνο για το νοικοκυριό, χρόνο για τα παιδιά, χρόνο για ενημέρωση, τί μένει; 2-3 ώρες που ο κάθε άνθρωπος μπορεί να «ξοδεύει» ελεύθερα. Αυτό στις καθημερινές.
 
Για το σαββατοκύριακο, εννοείται, ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύς. Αλλά για σκέψου: πόσες φορές δεν συλλογιζόμαστε ότι πέρασε κιόλας η Κυριακή και τίποτα δεν κάναμε...
 
Παλιοί συμμαθητές: μπράβο σας. Μακάρι να ήμουνα κι εγώ στην παρέα.
 
Χάδια; φιλιά;
Κι εδώ προσπαθώ – όπως στην προσφώνηση – να δώσω κάποια ποικιλία, ακόμα και λίγο μυστήριο, λίγη λαγνεία. Βάλε τις αισθήσεις σου να δουλεύουν!
 
Χάδια, εν αναμονή...
Αλέξης
 
Ευγένης προς Αλέξη
Καλησπέρα!
Έφτασα Γιάννενα το μεσημέρι, χάλια όμως, πρέπει να είχα λίγο πυρετό, πονούσα ολόκληρος, το κεφάλι μου σε κάθε λακούβα του δρόμου ήταν έτοιμο να σπάσει... Ήρθα, έφαγα, πήρα αναλγητικά και σηκώθηκα πολύ καλύτερα...  Ήμουν άρρωστος ταξιδευτής.
 
Κρατάς σημειώσεις για τα μηνύματα; Πρώτη φορά το ακούω αυτό, εγώ δεν έχω φτάσει ως εκεί...
 
Μπορείς να κρύβεις και να αποσιωπάς ό,τι θέλεις, δεν είσαι ο μόνος άλλωστε, δεν είναι τόσο αδιάκριτα τα θέματα που συζητάμε. Όμως, γράφεις κάτι, το σχολιάζω εγώ, περιμένω αντίλογο και... τίποτα! Εάν συμφωνείς εντάξει, αλλά ώρες ώρες νιώθω σαν να με αγνοείς!
 
Ελαφρά θέματα, γιατί; Δεν κάνουμε επιστημονικές συζητήσεις εδώ! Γυαλιά όταν οδηγώ και έχει ήλιο, είναι απαραίτητα, μη θαμπώσει και φάμε κάνα δέντρο. Έχω φάει στύλο τηλεφώνου στο παρελθόν!
 
Ανοίγει η καρδιά στο ταξίδι, μα είναι απίστευτο πως γίνεται! Βέβαια σήμερα δεν το χάρηκα ιδιαίτερα αλλά αυτό συνέβηκε πρώτη φορά!
 
Δεν μου έρχονται στο μυαλό βοηθήματα, προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς με την έννοια ευπρεπισμός... Εγώ, το πρωί, νερό στα μούτρα, χτένισμα, ψιλό/χοντρό... αυτά κάνω εγώ, δεν πάει το μυαλό μου κάπου. Μήπως επειδή δεν είχα ποτέ δονητή; Όχι πως δεν μου έχει περάσει από το μυαλό βέβαια και μου εξάπτεις και τη φαντασία, ώρα που είναι...,
 
Ααα, πάντα σκεφτόμαστε ότι περνάει η Κυριακή και δεν μας έφτασε, είναι πρόβλημα. Μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς; Ορίστε, έχεις λίγες ώρες, πρέπει να αντέχεις όλη την καθημερινότητα και να ευχαριστιέσαι τις ώρες τις δικές σου, έστω και όσες λίγες κι αν είναι! Σε αντίθεση με μένα μάλιστα, κι έχω και παράπονα όταν αργείς να στείλεις μήνυμα. Τελικά είμαι απαράδεκτός.
 
Αν ήμασταν στο ίδιο σχολειό, θα ήσουν μαζί μας, δεν θα σ’ άφηνα εκτός! Πολλοί μας σνόμπαραν πάντως! Και άκου να δεις, γενικότερα οι σχέσεις μου ήταν λίγες στο λύκειο, με τα άλλα παιδιά, ένα γεια το είχαμε όμως.
 
Μηνυματική λαγνεία...
Φιλιά!
 
Αλέξης προς Ευγένη
Ευγένη γλυκοθώρητε,
Από μέσα μου πολύ βαθειά, δυο ποιήματα για το καλωσόρισμα.
Θα καταλάβεις αμέσως ότι είναι ειδικά για σένα γραμμένα.
Καλώς επανήρθες στη λίμνη των αναστεναγμών (;)
Με αγάπη,
Αλέξης
 
Ευγένης προς Αλέξη
Φιλιά και στην αρχή του μηνύματος!
Ποιήματα!
Καλωσόρισα! Ευχαριστώ!
 
“Διαδρομή προς Νότο”, όμορφο ποίημα, με σημεία διαδρομής και σκέψεις... που έρχονται και στα μάτια μου! Και το άλλο το ποίημα με θέμα τον κήπο, είχα καιρό να καταπιαστώ. Ζήλεψες πραγματικά και με έκανες, με σύμμαχο τον ήλιο, κατακόκκινο! Νάσαι καλά για το καλωσόρισμα! Θέλω να περάσω τις φωτογραφίες στον υπολογιστή για να σου στείλω μερικές!  Μάλλον αύριο όμως!
Σε φιλώ γλυκά!
 
Ευγένης προς Αλέξη
Τώρα ξαφνικά μου ήρθε στο νου το "με αγάπη" που έγραψες...
Μάλλον δεν πέρασε κατευθεία στο στάδιο επεξεργασίας του εγκεφάλου μου και το επανέφερε με το που κάθισα να φάω, ξανάρθα στην οθόνη να σου στείλω και εγώ με αγάπη!
 
Ευγένης προς Αλέξη
«Απλώς ένα σώμα» στη σημερινή σου ανάρτηση, τι κυνισμός είναι αυτός, τι παλιανθρωπιά, στον ένα αυτό στίχο! Θα βγάλεις άσχημο όνομα στην παρέα τελικά…
 
Αλέξης προς Ευγένη
... απλώς ένα σώμα...
Ναι, Ευγένη, έχεις δίκιο που το βρίσκεις κυνικό, ξεδιάνθρωπο. Εδώ μετράει μόνο η "λήψη" ηδονής, από ένα ωραίο, βέβαια, σώμα - τίποτα παραπάνω. Το όποιο συναίσθημα τελείως απ έξω. Θα μπορούσε να είναι συνουσία και με ρομπότ. Η με μηχανή πρωκτικού εμβολισμού.
Γι' αυτό γράφω στις σημειώσεις, αν πρόσεξες, ότι είναι από τα ποιήματα που θα προτιμούσα να μην είχα γράψει. Πόσες φορές αντέχει κανείς τον "έρωτα" χωρίς το καθαυτό ερωτικό στοιχείο, δηλαδή την επικοινωνία σώματος ΚΑΙ ψυχής;
Χάδια, με ψυχή...
Αλέξης
 
Ευγένης προς Αλέξη
Δεν τα είπα εγώ όλα αυτά στο μικρό σχόλιο... Τα συμπέρανες από μια φράση, τα ίδια σκεφτόμουν όμως. Η όραση έχει την αίσθησή της, το ωραίο είναι ωραίο... γι’αυτό και από μόνο του προκαλεί ηδονή. Δεν ξέρω να σου απαντήσω πόσο αντέχει κανείς τον «έρωτα» χωρίς το ερωτικό συναίσθημα... Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Συνήθως υπήρχε ένα δέσιμο με τον άλλον, ακόμη και στην πιο μικρή σε διάρκεια «σχέση». Το απρόσωπο το φοβάμαι...
 
Φιλιά πολλά!
Ευγένης
 
Ευγένης προς Αλέξη
Φιλιά πολλά για καληνύχτα, αρχίζω πάλι να μην νιώθω καλά... χαπάκι και ύπνο…
Όνειρα γλυκά!
 
Αλέξης προς Ευγένη
Ευγένη μου πονεμένε,
Περαστικά !
 
Οι παλιοί σου συμμαθητές κουβάλησαν, φαίνεται, διάφορους ιούς με διάθεση για μεταπήδηση σε άλλον ξενιστή.
Ζεστά και ξεκούραση.
 
Κρυπτερωτικά βοηθήματα (για χρήση στο λουτρό).
Δεν μ’ αρέσει να καυχιέμαι ή να επιδεικνύομαι, αλλά εδώ πρέπει να εξηγήσω.
Η ομοφυλόφιλη πλευρά μου έχει ανάγκη πρωκτικής ηδονής και ικανοποίησης. Πώς μπορεί να γίνει αυτό όταν είμαι μόνος μου στο λουτρό; Μόνο με τα δάχτυλα; Το ιδανικό θα ήταν ένας δονητής, αλλά αυτό θα προδίδει ανεπανόρθωτα την κρυφή ζωή μου... Καταφεύγω λοιπόν στη χρήση «σωληνοειδών» συσκευασιών από αποσμητικά κυρίως. Τα χρησιμοποιώ λοιπόν σαν να ήταν δονητές...
Και με πολύ καλό αποτέλεσμα!
 
Τέλος διευκρινίσεων.
Χάδια... αδιευκρίνιστα!
Αλέξης
 
Ευγένης προς Αλέξη
Καλημέρα!
Ευχαριστώ! Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα! Θα προσέχω μια μέρα ακόμη!
 
Όσον αφορά τα βοηθήματα, μμμμ... δεν ξέρω, δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι, ούτε χρησιμοποιώ κάτι... Όχι πως δεν με βάζεις στον πειρασμό όμως... Τέλος πάντων. Δεν ξέρω, δεν είναι και η μέρα να σκέφτομαι τέτοια... Άντε σ' αφήνω γιατί αρχίζω να ανατριχιάζω. Και η φαντασία ξεφεύγει!
 
Ευγένης
 
Αλέξης προς Ευγένη
Ευγένη μου εν αναρρώσει,
Μια λεξούλα ακόμα για τα "βοηθήματα".
Σαν απεικόνιση, γεμάτο το διαδίκτυο (λήμμα dildo κυρίως), αλλά ιδέες πιο ζωντανές για τη χρήση και πάλι στο διαδίκτυο, στις πορνοταινίες.
Προσοχή, πάντα με μπόλικο λιπαντικό η πλούσια σαπουνάδα, ε...
Αν προσέχεις τα διάφορα σωληνοειδή αποσμητικά, που βρίσκεις στα ράφια των σουπερμάρκετ, θα πέσεις στο μέγεθος που ταιριάζει. Άδειασέ το και κάνε δουλειά από την ανάποδη άκρη που είναι αρκούντως στρρογγυλεμένη κι ακίνδυνη.
Καλή επιτυχία!
Χάδι πολύ οικείο!
Αλέξης
 
Ευγένης προς Αλέξη
Πλάκα μου κάνεις; Ώρα είναι να μου πεις ότι χρησιμοποιούμε το ίδιο αποσμητικό...
Από την ανάποδη άκρη λοιπόν, κατάλαβα. Απίστευτο!  Πάω να κλείσω το γραφείο, τα λέμε αργότερα...
Φιλιά!


 

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. αν δεχτούμε ότι το 10% του ανδρικού πληθυσμού της γης είναι άνδρες ομοφυλόφιλοι, έχουμε 300 εκατομμύρια. Αφαιρούμε 100 εκατομμύρια για αγόρια κάτω των 10-12. Μένουν 200 εκατομμύρια αρσενικά που έχουν εξερευνήσει τα πιο κρυφά σημεία του σώματός τους προς άγρα ηδονής - και υποθέτω πως συνεχίζουν τακτικά να το απολαμβάνουν κατ' ιδία.
      Οι προσεγμένες, καθόλου χυδαίες, νύξεις γι' αυτή τη μορφή αυτοϊκανοποίησης συνιστούν "πορνό";
      Ξενικός

      Διαγραφή